perjantai 7. helmikuuta 2014

Veljekset Ruotsin maalta!!


Pasi

Pasi


Riku
Riku

Tonin kuoltua uutta kaveria Teemulle joka oli elänyt jo jonkin aikaa yksin. Kaveria ei oikein mistään tuntunut silloin löytyvän. Kävin erinäisetkin eläinkaupat silloin läpi ja tuttu kasvattajakin oli lopettanut kasvattamisen. Etsin nuorta ehkä jopa pitempi karvaista kaveria. En uskonut sellaista löytyvänkään. Kävelin yhteen tuttuun ja turvalliseen eläinliikkeeseen sisään ja kyselin marsuja ja myyjä ystävällisesti kertoi, ettei tällä hetkellä ole, mutta vuoden 2011 alussa tulee pikkuisia heille Ruotsista. Noh sovimme, että tulen heidän tulopäivänään katsomaan ja valkkaamaan pojista kaksi, koska kohta voisi Teemu nukkua pois joten joutuisin taas etsintäprosessiin.  Kävin katsomassa marsuja ja sieltä valikoitui pitkäkarvainen Pasi ja takkuturkki Riku.
Nämä veljekset oli toisistaan erossa vain yhden päivän ja se oli se päivä, kun Riku oli mukana Lohjan näyttelyssä, josta Riku blokkasi itselleen Maailman parhaan pörrö palkinnon.
Pojat olivat todella ihana veljespari. Pasi ei koskaan antanut turkin olla oikein pitkä vaan nyrhi sen kyljiltä lyhyeksi, mutta klippailin sen aina siistiksi ja marsu ja minä olimme tyytyväisiä. Nämä oli varsin terveät pojat koskaan ei tarvinnyt käydä lääkärissä. Pasi ja Riku kumpikin kuolivat kotona. Pasi nukkui pois lokakuussa ja Riku seurasi veljeään joulukuussa. Ymmärrän hyvin miksi Riku ei jaksanut enää elää. Sitä ei kiinnostanut enää, kun Caracas muutti sen luokse edes puolustaa reviiriään. Se selkeästi suri. Lopun lähetessä ei oikein ruokahalukaan ollut paras mahdollinen ja tiesin, että kohta se nukkuu pois surun takia. Tämä on tarina veljesrakkaudesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti