maanantai 14. huhtikuuta 2014

Malloween


Hurmaava pikku veijari. Aivan mieletön kaveri. Malloweenin ilmoitus sulatti minut ihan täysin. Olin kysellyt Tiitusta ja saanut vastauksen, että se on mennyt joten päätin sitten laittaa tästä pojasta kyselyn menemään. Aluksi mietin ettei mitään järkeä ole, mutta oli kiva taas saada uutta ja nuorta verta laumaan ja edellinen aby, kun kuoli 2kk sisään siitä kun oli tullut minulle. Pelko jotenkin kaivoi mieltäni siitä, että jos tämänkin kanssa käy samoin. Noh kyllä oma järkikin sanoo, että ei käy.
 Malloween on väriltään brindle.Väritys on kuitenkin enemmän mustan puhuva. Tämä pikkuinen on kyllä sellainen katseiden keräilijä jo kuvissakin. Poika on kasvanut hyvää tahtia ja ei ainakaan jää kääpiöksi. Eiköhän tästä sulosuudesta vielä kuulla. Malloween luonne on aivan ihana. Se osaa kujeilla ja kiusata ihmistä pienillä näykkäyksillä ja katsoa samalla ihmisen ilmeen. Malloween on jotain ainut kertaista.
 Malloweenin nimi tulee siitä, että kasvattajalla oli samalla värityksellä ollut marsu nimeltä Halloween ja Malloween muistutti kuulemma kovasti tätä edes mennyttä Suomen muotovaliota ja ties mitä titteleitä omaavaa upeaa marsua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti