keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Tortinmäen näyttely on takana.

Päivämme alkoi jo kello 03.00, kun heräsimme ja pakkasin konkkaronkan häkkeihin ja sitten alkoi raahautuminen. Mentiin eka yöbussilla Helsingin keskustaan ja se sujui ilman ongelmia. Menin puoleksi tunniksi odottelemaan jatkoyhteyttä Turkuun ja siellä istuin ja juttelin marsujen kanssa ja kaksi miestä tuli mun kanssa keskustelee marsuista. Tulivat vielä samaan bussiin. Bussimatkalla meinasi sattua hirvikolari kun kaks hyvin nuorta hirveä hyppäs tielle, mutta onneks säästyttiin pahemmalta. Turussa kun oli tunti aikaa venailla viimeistä yhteyttä joka veisi perille niin tarkistin marsut, että niille raukoille ei tapahtunut pahempaa tuossa äkkipysähdyksessä, mutta ainoastaan kova onninen Tiitus oli saanut osuman halpaisiinsa ja toinen etuhammas lohjennut. Mutta pysäkillä kun jäin bussista pois yksi tyttö tuli minulle juttelemaan, että minäkin menossa näyttelyyn. Koko päivä sitten oikeastaan hengailin hänen kanssaan ja autoin häntä marsunsa kanssa. Väsymys painoi koko porukkaa niin marsuja kuin minua. Malloween oli ainoa adhd. Tiitus makasi vain kyljellään kuin olisi ollut kotonaan. Neblos myös oli hyvin rauhallinen kaveri. Paikalla oli vähän ihmisiä jotenkin harmittavaa.
Pet-luokka meni meidän osalta todella nopeasti. Kaikki kolme poikaa melkein peräkkäin. Tiitus taas nappasi porukastamme korkeimmat pojot. Hyvä vanhus tuo Tiitus on. Sulatti se tuomarinkin sydämen. Kaikki saivat kyllä hyvät pisteet. Hyvin osasivat käyttäytyä paitsi adhd Malloween.
Muotopuolella Malloween sijoittui aika keskelle osaanottajia, koska on vielä niin säälittävän pieni tai oikeastaan massaton. Lisää apaetta sille siis ja adhd kuriin niin kyllä se siitä alkaa massaantua. Neblos oli ainoa teddy koko näyttelyssä ja ehdinkin kysymään tuomarilta muutamaa askarruttavaa kysymystä. Sain kyllä ihan hyvät vastaukset.
Päivän saaliin päivitän myöhemmin.
Ps.Viime viikolla kotiutui kaksi terhakkaa ch-teddyä. Poika ja tyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti