tiistai 7. lokakuuta 2014

Pinan lempäälän näyttelyMietin etten olisi koko näyttelyyn lähtenyt, mutta muutama tuttuni sai minut sinne houkuteltua ja tietysti mun tuurilla eka kyynti kaatui ja nyt sitten mentiin junalla Lempäälään joten kustannukset nousivat, mutta hengissä ollaan.
Pikku pojat tappelivat vähän väliä siellä ja laitettiin väliseinä väliin ja ens kerralla kyllä otetaan se toinenkin boksi mukaan. Ilman vammoja kyllä selvittiin WIgwam vaan säikähtää Gustya kun se nousee sen päälle ja alkaa huutaa ku tapettava eläin ja jos veli lähtee maisemista niin hätä on kova, että missä se mun veli on.
 Pojat oli kyllä kiltisti tuomareilla ja eipä mennyt kehuttavasti oikein. Okei syy on täysin minun.Yksikään heistä ei voi paremmalta näyttää jos minä en ole tehnyt tarpeeksi työtä. Malloween oli kuitenkin abyjen avoimen luokan 2. joka oli positiivistä.
 Näyttelyn jälkeen hieman kiukutti, mutta se kyllä suurimmaks osaksi johtui ihan siitä ihanasta väsymyksestä joka oli tullut. Kello 4 herätys ja vähän jälkeen 9 kotona. Rankka päivä mutta oli meillä ihan kivaa. 

2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen tuo ch-teddy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on väriltään luultavasti lilac. Moni näyttelyssä siihen väriin päätyi.

      Poista