torstai 27. marraskuuta 2014

Kuvien koevedoksista tuli viesti.

Tietty kun olen tälläinen yli utelias oli pakko nähdä mitä linkin takana oli. Pakko kyllä sanoa, että yksikään marsun kuva, jonka kotona olen ottanut ei ole saanut minua kyyneliin puhkeamaan. Kuvista jäi mieleen etenkin Tiituksen onnistunut poseeraus. Samalla mielessäni pyöri kuinka niin kurjan elämän alun saanut eläin on voittanut elämänsä takaisin ja saanut uuden alun. Tästä syystä sen lempi nimi on Feeniks, mutta kaikki tuntevat sen enimmäkseen Tiituksena. Tiitus on sydämiä sulattava vanha herra. Hyvässä massassa ja tykkää pungertaa eteenpäin.
Toinen kuva joka pysäytti oli Pricilla tuo ihanin teddy tyttö jota olen koskaan sylissäni pitänyt ja kun näin Lumikin ja Pricillan kuvan tuli mieleeni viime vuotinen kuva jossa oli Eliksiiri, Sokeri-Hattara ja Pricilla. Nyt heistä kaksi vietää jo aikaa marsujen taivaassa. Kuva on vahvana verkkokalvoillani. Eliksiirin ja Sokrun kuolemista on jo aikaa ja minun pitäisi pystyä antamaan asian olla, mutta välillä se kuitenkin kalvaa ja tietyissä hetkissä palaa mieleen. Kenenkään muiden marsujen kuolemat eivät oleet näin ahdistavia minulle. Mutta kyllä mä vielä näistä kiipeän yli. Uudet heebot alkaa olemaan mun talossa ja meillä on aikaa yhdessä vielä paljon jäljellä.
Kotona otin hellyyttävän kuvan Lumikista ja Picassosta. Picasso on kerran elämässään tavannut Lumikin ennen tätä. Valvotusti toisten kanssa olivat, että vielä ei ainakaan ole pentujen teko puuhia tiedossa. Ken tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti