torstai 6. marraskuuta 2014

Valmistautuminen on mennyt taas askeleen eteenpäin

Tiitus käväsi pesulla.  
 Tiistaina tuli pestyä meidän reppana Caracas ja Picasso. Picasson kanssa vaatii vielä aljon opettelua kuinka ihmisen kanssa ollaan. Se pirulainen näykkii. Picasso on kyllä ehkä yksi suloisimmista marsuista minulla jota on ollut. Toki kaikkilla marsuilla on jokin piire jota toinen ei voita. Picasson kanssa ollaan nyt tehty töitä, jotta osaisi olla kiltisti pet-puolella. Nuoren kanssa se työ onkin tehtävä, että oppi menee vielä jakeluun. Caracasin kanssa pesut menee todella helposti. Tyyppiä ei kiinnosta oillenkaan se mitä tapahtuu. Caracas on muutenkin luonteeltaan rauhallinen ja ei oikein jakasa tapella kenenkään kanssa. Nebloksen kanssa Caracasilla on kinaa. Eivät oikeastaan ikinä ole tulleet kunnolla toimeen ja tämä johtuu enemmän Nebloksesta, koska se haluaa alistaa joka ikisen marsun siksi sen kanssa onkin ollut hankalaa. Mutta Caracas ei voi enää ikinä tulla näyttelyihin ei edes pet puolelle ja on näin ollen kaikista yhdeksästä hän jää vian kotiin. Mutta Caracas tuntuu kyllä nauttivan, kun saa olla päivän kotona yksin. Kun saavumme kotiin näyttelyistä tyyppi yleensä makoilee rennosti jossain heinäkasassa tai kopissa.
Keskiivikkona pesin sitten Tiituksen ja Nebloksen takamuksen. Neblos on juuri vähän aikaa sitten pesty niin pyllypesu riittää hänelle. Tiitus on kyllä ehkä kiltein marsu ikinä jota olen tavannut. Ei sitä kiinnosta mitä sen ympärillä oikein tapahtuu. Nebloksen kanssa se on siis oiva pari. Aluksi kyllä pelkäsin, että nämä kaksi ei kaveriudu ikinä. Mutta Neblos ottikin tämän herran viereensä ilman kunnon valtataistelua. Tiitus on ikäisekseen ihan kunnon massassa ja muutenkin hyvässä kunnossa. Pesuilla vaan tuppaa unohtamaan sen, että sen elämä ei ole aina ollut näin ruusuista kun se nyt on. Tiitus ei ole tottunut pesuihin, ei kynsien leikkuuseen. Olen saanut tehdä tässä asiassa töitä ja paljon. Tiitus repii tassujaan pois, kun yrität kynsiä leikata, mutta nyt se on onneksi vähentynyt. Pakko se on myöntää, että tämän vanhuksen näyttelyt alkavat kohta varmaan olemaan päässä, mutta olemme viettäneet ihan mahtavan vuoden näyttelyissä tämän vanhuksen kanssa. Mutta sitä ei nyt mietitä.
  Neblos kyllä tuntuu tietävän kun otan hoitokamat esiin sen, että taas on näyttely tulossa. Neblos on helppo hoitaa muuten paitsi trimmaaminen ei ole mitään helppoa tosin tämäkin on helpottunut, kun ennen sen tapana oli purra kunnolla sormiin tai sitten pinsetteihin, mutta nykyisin on rauhoittunut paljon nyt vaan jos hermot tuppaa menee niin alkaa kierrokset nousee. Ihana marsu jolla on omaa tahtoa vielä. Teddyksi kyllä mielenkiintoisen rauhaton kaveri.
 Tänään on sitten vuorossa tyttärien pesu ja trimmaus ja kaikki muu. Voipi olla et repäsen vielä noi palovarottimetkin (lue Gusty ja Wigwam) tänään. Maailman parasta puuhaa olla marsujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti