keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Olen rakentanut marsuille aitauksen keskelle yksiötäni. Kaikki parit saavat ainakin kerta viikkoisesti juoksennella siellä koko illan. Toki on pareja jotka ovat keskenäänkin ystäviä niin he kohtaavat aitauksessa välillä. Lupasin heille liikunta mahdollisuuden ja nyt he saavat olla aitauksessa ja paljon siellä onkin juostu ja telmitty. Abypoikani olivat aivan innoissaan kun sinne pääsivät juoksentelemaan ja keksivät kuinka näiden alustojen allekin pääsee piiloon ja pikku Ludvig ottaa hirmuisen vauhdin ja liukuu peiton alle piiloon. Pikku höppänä, joka on kasvanut valtavasti.
  Eilen tyttöjen kanssa puuhastellessani tajusin taas kuinka pieneksi Pricilla on jäänyt. Koen tästä syyllisyyttä ja tuntuu kun olisin pilannut kyseisen marsun. Mutta onnneksi järki sanoo, että syyllisyys on turhaan. Luoja on hälle tuollaisen koon antanut ja muuksi se ei muutu. Lumikki sen sijaan on kasvanut hyvin vantteraksi tytöksi. Tulee kyllä upea naaras hänestä kunnes ikää on tarpeeksi ja olemme trimmanneet turkin. Vielä harjoittelemme asiaa Lumikin kanssa jospa se vielä joskus pääsisi näyttelyissä muuallekin kuin karanteeni alueelle.
  Näyttelyt aloitamme luultavasti vasta Hämeenlinnasta näillä näkymin. Tästä vuodesta toivon samanlaista kuin viime vuodesta tältä saralta. Tänä vuonna tuskin taloon tulee uusia valioita kun Ludvigilla on turkissa tuplarusetteja ja Pricilla on aivan liian pieni pärjätäkseen tuolla saralla. Väliaikakilpailuja varmaan tänäkin vuonna kartamme ehkä joihinkin voimme satunnaisesti osallistua, mutta emme jokaiseen. Näyttelyihin tulee varmaan osallistumaan Neblos, Malloween, Wigwam, Gusty, Picasso, Ludvig, Lumikki ja Pricilla (ehkä). Tiitus ja Caracas ovat eläkeläisiä. Tiitus tietty saattaa ilmestyä mukaan jos se pysyy kunnossa. Tiitus täytti 4 vuotta 4.1.15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti