perjantai 6. helmikuuta 2015

Eilen ilmottauduin Hämeenlinnaan

Tiitus, Caracas ja Neblos eivät lähde mukaan. Neblos tippui viime metreillä pois ihmeellisen iho-ongelman vuoksi. Nyt on tämä herran kuurattu ja katsotaan vaikuttaako mitenkään jos ei niin mennään tohtorin pakeille.

Veljekset Wigwam ja Gusty voivat vallan mainiosti ja lähtevät mukaan.

Pricilla on ilmoitettu, mutta katsotaan tuleeko mukaan. Sinällään ihan kunnossa, mutta muutama seikka vielä antaa tilaa epäröidä. Pitkään aikaan ei ole Pricillaa näyttelyissä nähty ja toivoisin tytön pääsevän taas reissuille mukaan tyttöä on niin ihana teddy.

Lumikki nyt viimeksi pääsi vihdoin kokeilemaan miltä siellä tuomarin pöydällä tuntuu ja käyttäytyi minusta ihan hyvin ensikertalaiseksi ja Lumikki tulee osallistumaan tuolla pukukilpailuun.

Ludvig lähtee opettelemaan tapoja kanssa ja nuorihan se vielä on ja villi abessiinialainen. Kulta mussukka. Ehkä jossain vaiheessa yritetään muotoon mennä kun kasvaa ja jos saadaan tupla piilotettua, mutta katsotaan. Kuhan se nyt eka osais käyttäytyä.

Malloween tuo ihana mamman mussu abessiinialainen jolla on kyllä luonne edelleen tallella. Jalka on parantunut ja voimme taas osallistua kilpailuihin. Selvittiin siis ihan huikean hienosti vammasta joka jalkapohjassa oli.

Picasso lähtee tietysti koestandardina mukaan. Ihana ja hurmaava karvapallo. Picasso osallistuu myös pukukilpailuun.

Sitten aattelin jos vain aikaa vielä liikenee piirtää jonkun marsukuvan piirrustuskilpailuun. En osaa pätkän vertaa piirtää, mutta kai sitä voi edes kokeilla.

Mutta joo välillä tuntuis, että huoleton olis eläimetön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti