keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pikkuisista

Pikkuiset ovat hyvin reippaita ja uteliaita. Mammalla tuntuu työtä riittävän vekaroiden kaitsemisessa.
Valkoinen taitaa olla tyttö ja kaksivärinen poika, jos olen oikein katsonut. Mutta räpiköivät kuin kala kuivalla maalla niin saattaa olla vääriinkin. Kuhan nyt tottuvat käsittelyyn niin asia varmistuu.
Lumikki on äitinä hyvin sitoutunut lapsiinsa. Eilen kun otin sen häkistä hetkeksi syliin huusi kuin hinaaja. Otin lapset sitten myös lattialle niin jo mamma rauhottu. Kuvia ottaessa se vahti vieressä ja jos kissa sattu kävelee hyökkäsi pentujen päälle salamana.

Nimeksi valkoinen sai Band of Vipers kuten olin bändin laulajalle luvannut. Se on kunnianosoitus heidän tuestaan minun elämässä ja monesta muuta asiasta.


Pojan nimeksi piti tulla alun perin Zlatan, mutta totesin että nimi ei sovi tälle vekaralle alkuunkaan. Tahtoisin, että Zlatan on tumma väriltään. Joten mietintä myssy oli päässä. Kaveri ehdotti bändin biisiä nimeksi, kun tuo ei käy. Aamulla sitten kävin bändin levyn tuossa läpi kuuntelin kappaleita ja tuumasin, että hänen nimekseen tulee sitten levyn viitos biisi kaunis ja rauhallinen balladi One that you loved.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti