tiistai 10. marraskuuta 2015

Heippa hei kaikki pullerot ja pallerot ja niiden omistajat!

Oltiin koko viikonloppu Suomen marsuyhdistyksen pisteellä Lemmikkimessuilla. Rankka, mutta antoisa viikonloppu oli. Paljon tuttuja naamoja eri yhdistyksiltä tuli bongattua ja juteltua mitä erikoisempien eläinten omistajien kanssa. Sydämeni kyllä melkein suli vieressä oleville lemmikkihaisunäädeille. Ihan supersuloisia veijareita.
Meidän kööristä olis 7 paikalla.
Teddyistä meitä edusti Pricilla, Satukallion Mashiro Furesis ja Krantun Neblos. Neblos oli ihmisille hyvin ystävällinen se vain lökötteli sylissä, joka itselle oli yllätys, jotenkin en ole vielä tajunnut, että se ei oo enää se vuoden ikäinen kiukkupallo. Komea uroshan se on. Sunnuntaina moni ihminen menetti sydämensä Pricillalle. Onhan se neiti kaunis ja lutunen ja tätä voisin jatkaa sivun verran eteenpäin. Pricilla on niin kiltti marsu. Turkin väritys joka on blackother kyllä sai ihmiset ihastelemaan ja sen suuret silmät. Mashiro tukeutui kyllä koko sunnuntain Pricillaan. Pieni ihmetteli kovasti mihin se on tuotu.
Ch-teddyistä oli kaikki kolme edustamasta Picasso, Lumikki ja Band of Vipers. Valkoinen kaksikko kyllä kiinnitti paljon ihmisten huomiota ja monet kyselivätkin ovatko ne siskoksia ja kun tuumasin, että siinä on äiti ja tytär niin kummasteltiin sitä kuinka heidät erotan. Se on itseasiassa helppoa. Lumikki on silmiltään asteen pari tummempi kuin Vipers. Nämä oli kyllä niin kiltisti kaikki. Picasson väri kyllä kiinnitti ihmisten huomion myös. Punasilmäisyyttä ihmetteli moni aikuinen ja lapsi. Yksi pieni tyttö kysyi minulta, että onko sen silmät noin tulehtuneet ja sanoin, että ei ole sen silmien väri on luonnostaan punainen ja tytön ilme oli kyllä hämmästynyt.
Abessiinialaisista oli edustamassa Malloween. Tiedän, että sen hermot palaa helposti, mutta yllättävän vähän se poltti tuolla käämejään. Kun pidin ajan tarpeeksi lyhyenä. Muutama espanjalainen tai jostain sieltä päin ihastui siihen täysin ja olisivat halunneet viedä sen mukanaan. Malloween käyttäytyi kyllä hyvin niidenkin sylissä. Moni ihmetteli miten rusetit selässä voi järjestyä noin ja muutama kysely tuli olinko itse leikannut sen turkin sellaiseksi.

Messut olivat kyllä onnistuneet ja tuntui kyllä sunnuntaina kotona, että kaiken oli tehnyt. Ostin marsuille Rodoa kokeiltavaksi ja toivottavasti ainakin tytöt innostuisi siitä. Kissalle ostin kans jotain uutta ruokaa. Sen kanssa noi ruuan etsiminen onkin vähän hankalempaa kuin marsujen. Mä menetin kyllä tuolla sydämeni muutamalle kissalle. Mieleen jäi todella kaunis Maine coon kisu. Se oli niin valtava ja sen korvatupsut ja sen olemus muutenkin. Onneksi neliöt ovat rajoitetut kämpässä. :D

2 kommenttia:

  1. Miksen raahannut äitiä sinne teidän marsujen luokse? Mulla olisi suuri haave saada teddy,rex tai ch teddy ja sille sitten joku kaveri. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. teddy on ihan lepposia kavereita. Joskus ne olen kironnut viimeiseen mappiin, mutta kyllä ne niin herttasia on.

      Poista