tiistai 1. joulukuuta 2015

Katse on suunnattu Selkin näyttelyyn ja ajatuksissa on, että ketäs noista kehtais sinne viedä. Viime näyttelyssä tuumasin itselleni, että mun ch-teddyt ei enää luultavasti kisaa muotoluokan puolella enää koskaan. Ovat niin surkeita verrattuna näyttelyissä käyviin ulkomaantuonteihin ja niiden jälkeläisiin. Enemmän saan vaan hävetä niitä jos vien ne tuomarin eteen. Ei tämä tarkoita sitä, että nämä eläimet lopettavat kokonaan kisaamisen. Saavat mennä kiusaamaan Pet-luokan tuomareita. :P Äiti ja tytär tulee sulostuttamaan kaikkia vielä pitkään näyttelyissä.

Muutenkin Selki tulee olemaan meillä varmasti Pet painoitteinen kun ei noita ulkomuotoilijoita ole montaa, teddyt ja Malloween. Muilla on joko turkkivirhe tai ne ei oo näyttelykuntoisia. Mietin osallistumista pukukisaan, mutta jotenkin en saa vaan kiinni tästä ideasta, mutta ehkä sit kun paineita on tarpeeks niin keksii jotain. Joulu teemana on jotenkin sellainen ettei se herätä minua. Fantasia, halloween ja ystävänpäivä on aina kivaa. Ikävä kyllä aika ei riittänyt Halloween juttuun osallistumaan.

Selkin jälkeen Neblos ja Mashiro muuttava yhteen ja ensimmäinen oma teddy poikue syntyy sitten jossain vaiheessa alkuvuotta. Toivottavasti nuo kaksi osaavat olla keskenään kiltisti. Tässä yhdistyy kaksi hienoa linjaa teddyistä ja toivottavasti jälkeläisetkin ovat sitten kauniita palleroita. Väritys tulee varmasti olemaan torttia.

Näissä merkeissä mennään ja kerrotaan sitten loppuviikosta ketä klaanista näyttelyyn lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti