keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, mutta sama porukka!

Kyllä tässä on kuukauden sisään facebook muistutellut kuinka marsuja on aina vuoden vaihteessa tippunut pois joukosta. Mutta tänä vuonna ei ole. Koko porukamme on koossa.

Tiitus rakas mussukka täytti 5vuotta ja eilen tuli tasan kaksi vuotta kun tämä ihanaakin ihanampi rakas pikku mussu astui asuntooni ja menetin sille täysin sydämeni. Ehdottomasti kuuluu niihin marsuihin jotka kuuluu marsujen aateliseen joukkoon. :D Eikä saa ajatella ettei kaikki laumastani sinne kuuluisi jollain tavalla.

Mutta lauantaina on Pinan näyttely edessä. Kaikkea sitä tämäkin tyttö lähtee tekemään, mutta näyttelyt on ihana asia elämässäni. Saan olla marsujen kanssa koko päivän ja porukassa jossa minua ymmärretään. Mutta pakko sanoa, että olen kyllä tykännyt noista Pinan näyttelyistä. Ilmo ei ole mikään järjettömän hintainen vaikka lähtisi koko marsulani kanssa ja paikalla on aina ollut mukavaa väkeä ja ilmapiiri on hyvin avoin ja keskustelua syntyy. Pinan näyttelyissä on nähnyt ihmisiä joita ei näe taas Smy:n näyttelyissä ja siellä ei ole sellaisia ihmisiä, jota näkee taas Smy:llä ja mikä ehkä tärkeintä ilmassa ei ole sitä jännittyneisyyttä mitä Smy:n näyttelyissä välillä on ja tulee sellainen olo näyttelyissä välillä et jos se olis ilmapallo niin se oli puhallettu niin täyteen, että jos joku hipaseekin sitä se poksahtaa.

Mutta mutta porukastamme lähtee seitsemän mukaan.
  • Pricilla tuo maailman ehkä suloisin tyttö lapsonen. Pitkä tauko hällä näyttelyistä, mutta välillä sekin voi tulla käväsee pet-puolella.
  •  Band of Vipers tuo miun oma kasvatti valkoinen karvapallo
  • Goldhill's Lumikki mamma tietysti mukaan
  • Katinkas Ludvig pitänyt kanssa pientä taukoa ja saanut riehua rauhassa kotona. :D
  • Veljekset Gusty ja Wigwam on tuttu näky meidän porukasta näyttelyissä
  • Goldhill's Picasso perheenpää tietysti mukaan. 
Nähkäämme Viialassa pidetään hauska näyttely siellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti