keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Heipä hei kaikki taas!!

Kuokkaherra kävi hakemassa Katinkas Ludvigin tuossa 16. päivä marsujen taivaaseen. Meni yht'äkkiä  ripaskalle ja tukiruokin ja tein kaikki mitä kykenin ja kun tulin työkeikalta kotiin oli Ludvig taas heikkona kotona ja yritin vielä toista pelastaa, mutta oli liian myöhäistä Ludvig painoi päänsä kämmenelleni ja veti viimeisen henkäyksen. Tuli sellainen olo, että se oli odottanut, että tulen kotiin ja otan sen syliin ja hyvästelen sen. Ludvig oli kyllä maailman kiltein aby. Sen kanssa oli kiva tehdä kaikenlaista. Olisin sen halunnut käyttää muodossa vaikka sillä muutama tuplis olikin, mutta muuten kuulla mitä mieltä tuomarit olisivat siitä ihan kiinnostuksen takia, mutta aika ei oikein koskaan ollut otollinen asialle ja nyt se on liian myöhäistä. :(

Olen tehnyt päätöksen, että seuraava marsu joka marssii talooni tulee olemaan luultavasti karkeakarvainen ja pitkä turkkinne. Vannomaan en mene, mutta tällä hetkellä sellaisen hoito kiinnostaisi ja uusi haaste marsuharrastukseen.

Kyllä mua on koeteltu ja luulen et vähän aikaa mennään tällä yhdeksän laumalla ennen kuin uusia naamoja tulee. Katsotaan nyt.

Lauman kokoonpano:

ch-teddy Band of Vipers
teddy Krantun Neblos
teddy Goldhill's Pricilla
teddy Satukallion Mashiro Furesis
teddy Routamaa
teddy Beautiful dreams aka Bude
abessiinialainen Malloween
risteytys Gusty
risteytys Wigwam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti