maanantai 16. tammikuuta 2017

Meidän porukan kuulumisia

Takana on Pinan talvinäyttely ja samalla oli Smyn näyttely, mutta meiltä ei ollut ketään kun en jaksanut laittaa ja tulin junalla pois niin en jaksanut ilmoittaa ketään sinne. Olin sitten buffassa ja purkamisessa apuna. Eka näyttely jossa olen vastuuhenkilönä ja mukavasti päivä kyllä soljui eteenpäin. Olis se kai huonomminkin voinut mennä.

Edellisen yön olin valvonut ja nesteyttänyt Malloweenia jonka piti lähte ystäväni luokse, mutta ei sitten lähtenyt kun oli niin kuivunut, että ei tiennyt mitä olisi tapahtunut kun olisi stressannut matkasta. Noh tällä hetkellä jätkä voi hyvin ja syö ja juo itse ja kipittelee pitkin lattiaa ja vaikuttaa  tyypiltä "ettei mulla mitään oo koskaan ollutkaan".  EIkä tällä hetkellä harmaita haisua miksi kuivahti. Vesipullossa on saattanut olla tukos tietty. Mä pesen kyllä aina kuulat ja kuuntelen et ne liikkuu, mutta Classicin pulloissa on kaksi kuulaa niin jos toinen on jämähtänyt sitten. Kaikki pullot on nyt hangattu ja jyyssätty kunnolla. Toivon ettei muusta ollut kyse.

Pricilla kuivahti toisena joulupäivänä ja oletettavasti syynä on Pricillan silloin häkkikaveri pikkuinen Bude tyttönen joka kiusaa kaikkia muita paitsi äitiään selvästi. Bude ei ole mikään iso kokoinen ainakaan vielä, mutta selvästi omaa tahtoa löytyy vekarasta sen verran ettei sille ihan kuka tahansa käy kaveriksi. Pricilla oli aivan liian alistuva ja kiltti hänen kaverikseen. Buden sisko Routamaa muutti Vipersin kanssa asumaan, lihoamaan ja kasvamaan. Siskonsa terrorisoima Routamaa on jäämässä hyvin pieneksi. Hyvin se on saanut vauhtia nyt kasvuunsa kun on ollut Vipersin kanssa ja toivottavasti meno jatkuu. Siksi mun teddytytteleitä ei ole nähty näyttelyssä, koska ne on toosi kääpiöitä.

Rakas pallero Bassohärpäke on selvästi alkanut tummumaan väriltään naamasta varsinkin tummuus näkyy ja ne hajasijoitetut tummat karvat alkaa näkymään valkoisen joukosta yhtä selkeämmin. Nätti ja hyvä käytöksinen poika. Se ja JuTi on kasvanut vauhdilla. Rakettiranne jatkaa tasaista kasvuaan. Samoin Wynne alias Timppa on venynyt hyvin ja nykyinen kaveri ei kai pure sen turkkia kun näyttäis vähän pidemmältä. Katsotaan josko siitä tulis vielä pitkätukkahippi. Ihanan paksu turkki sillä on ja pää on söpön pyöreä.

Mutta katsotaan jos päästäis Nurmijärven näyttelyyn osallistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti