perjantai 20. tammikuuta 2017

Pricillan terveiset alusta kokeilusta.

Moi mä oon Pricilla! Mä olen rodultani teddy ja ikää mulla taitaa olla jotain 3,5vuotta, koska Suomen Nordic oli vuonna 2013 syksyllä ja olin silloin ihan pikkuinen, kun mamma mut sieltä itselleen valitsi tai jos kerron totuuden mä katsoin sitä mun isoilla silmillä ja lumosin ja se ei voinut unohtaa mua sen jälkeen. Joku saattaa muistaa mun ekan elinvuoden ongelman et nostin painoa ja laskin sen alas yhtäkkiä ja nostin takaisin, mutta tuo on nyt historiaan kohdallani. Nyt mun massukarvat on lähtenyt kävelemään ja kyllä aina välillä ennenkin ja ne kasvaa takasin ku mamma vaihtaa mulle puhtaan pohjan. alla on lista mitä kuivikkeita mamma on mulla koittanut.

Peruspuru: ilkeä jää mun karkeaan turkkiin ja on liian märkä allani. Hylky (äiskä mietti et vois toimia jos vaihtoväli olis muutama päivä, mutta siitä olis kauhean kiva jos ei tarvis joka päivä vaihtaa pohjaa, jotta karvat pysyis)

Mörttiröpö: liian karkea ja tuhoo vatsaturkin. Hylky
 

Pelletti +mörttiröpö/puru: liian karkea ja turkki veks. Hylky

Toalätt paperipelletti: karkea ja poltti mum turkin vatsasta ja mun silloisen kamun tassut kirkuvan punaiseks, joten sillekin hylky.

Hamppu: kamala haisi ja vei turkin sekä marsulta että kissalta. Kissalla lähti myös jaloista karvat. Plus äitini on kuullut huonoista kokemuksista eikä tahtonut enempää kokeilla ku kerran meitin alla. (ymmärrettävä syy)

Nyt kokeilussa  super pahna (olkijauho) niin nyt pysy turkki sen aikaa ku sitä oli alla ja kun olin kipeä niin äiti laitto alle pyyhkeet ja hupsista turkki lähti vatsasta kävelee.

Mä tiiän et oon pieni, mutta mä oon myös sitkee mimmi. Ongelmia ollut, mutta onneks mun mamma yrittää parhaansa mun kanssa ja se on tollanen sisupussi vaikka välillä se itkee, ku pelkää niin paljon meidän puolesta kuten 2. joulupäivänä, mutta mulle se se merkkaa sitä et se rakastaa meitä kaikkia tosi paljon. Äiskä sano mulle et se menee vaikka läpi ton betoniseinän et saa mulle hyvät oltavat. Musta välillä tuntuu et meillä on parempi olla kuin äiskällä.

Vasen otettu 29.12. ja oikea 10.1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti